1r trimestre

  • 13 de novembre

“Aquest dissabte ha estat el primer dia que hem tingut classe sencera. Primerament, hem fet dues dinàmiques per iniciar la conversa entre nosaltres i conèixer-nos. Una d’aquestes activitats era anar preguntant i trobar entre els nostres companys qui havia fet diferents activitats durant l’estiu. Després ens ho hem passat molt bé al pati amb els nostres amics de les altres classes. A la segona part de la sessió, hem parlat sobre nosaltres mateixos i hem treballat els adjectius que ens descriuen. Entre tots hem fet una pluja d’idees i hem creat un núvol de paraules dels adjectius que ja sabíem amb català per descriure a una persona. Després i per finalitzar, cadascú de nosaltres ha localitzat l’adjectiu que millor ens descrivia.”

  • 20 de novembre

Aquest dissabte els Pispalletres ens hem divertit coneixent parts del cos! Hem dibuixat una silueta d’una persona i després hem hagut d’esbrinar on anaven aquestes parts del cos. Algunes paraules han estat: taló, parpella i canell, en d’altres. Després hem fet un joc de preguntes i respostes per solidificar el que hem après.

La segona part de la classe l’hem dedicada a conversar i a fer una activitat sobre les nostres extraescolars. Ens hem adonat que gairebé tots toquem un instrument!

  • 27 de novembre

Aquest dissabte els Pispalletres hem repassat els adjectius de les dues últimes sessions i hem après nous adjectius com: golafre, introvertit, rondinaire, xerraire, esquerp, entre d’altres. Després hem fet un sorteig i a cadascú de nosaltres ens ha tocat un adjectiu. Hem hagut d’escriure una frase amb aquesta paraula i posteriorment l’hem llegida davant de la classe. Finalment, hem escoltat per primera vegada les cançons que cantarem a Nadal.

  • 4 de desembre

Estem creant una postal de Nadal entre tots els grups de l’escola i els Pispalletres estem a càrrec de la dedicatòria. A la classe d’avui hem parlat de què és una dedicatòria i hem compartit exemples de coses que podríem dir.
Entre tots hem decidit les expressions i les frases que volíem utlitzar i hem fet dues versions de dedicatòria diferents. A la segona part de la sessió, hem practicat la cançó de Nadal, que estem molt emocionats per cantar a la festa de Nadal amb la coral catalana de Londres.

  • 11 de desembre

Aquest dissabte, els Pispalletres hem practicat les cançons que cantarem a la Festa de Nadal. Durant l’hora del pati, hem fet una gimcana per trobar el Tió i ens ho hem passat molt bé! També hem fet una activitat molt divertida amb la qual hem treballat el text instructiu. Hem hagut d’escriure com hem de decorar un arbre de Nadal amb una fitxa interactiva.