Renovació de la quota de CatalansUK

Us adjuntem una carta informativa sobre la renovació de la quota anual dels socis de CatalansUK. Com recordareu, les famílies de l’escola habitualment feien el pagament anual a principis de curs, però aquest any vam acordar amb CatalansUK endarrerir aquest pagament 6 mesos per coincidir amb la renovació dels socis generals al març – abril 2018.

Logo CatalansUK Abril 18

Benvolgut/da,

Com cada any, coincidint amb l’entrada de la primavera, s’esgota l’afiliació anual a CatalansUK, el casal català de Londres. Així doncs, us voldria recordar que si voleu seguir sent socis de l’associació i gaudint dels avantatges que això representa, caldria que abonéssiu la quota anual durant els dies vinents. La renovació us permetrà seguir participant dels actes que organitzem i us donarà accés als diferents descomptes que s’ofereixen des de Catalans UK.

Voldria aprofitar aquest correu per informar-vos que enguany CatalansUK no ha rebut, i molt probablement no rebrà, la subvenció destinada a les comunitats catalanes a l’exterior per l’exercici 2017. Aquests ingressos públics ens ajuden a finançar les activitats de promoció de la cultura i l’ensenyament de la llengua catalana a Londres. Com a conseqüència de l’aplicació de l’article 155, la partida pressupostària destinada a aquestes finalitats està intervinguda i no en podrem disposar.

Des del casal estem compromesos a continuar oferint l’ampli ventall d’activitats relacionades amb la cultura i les tradicions del nostre país per tal de seguir sent el principal punt de trobada de la comunitat catalana a aquesta ciutat i així com també continuar donant el màxim suport a l’Escola Catalana de Londres. Per això, us animo a renovar la vostra quota de socis i als que no en sigueu encara, a fer-vos-en. Només d’aquesta manera podrem garantir la continuïtat de les iniciatives del casal relacionades amb la comunitat catalana a Londres i seguir desenvolupant la important tasca de difusió de la llengua i cultura catalana a aquest país.

Finalment, no voldria acomiadar-me sense abans agrair-vos el vostre suport i confiança en aquest projecte i us voldria animar a seguir participant en les activitats que organitzem.

Cordialment,

Jordi Giudici i Font,

President de CatalansUK

PD: tots aquells socis que hagin renovat la quota o s’hagin donat d’alta en els passats tres mesos poden obviar aquest correu.

Detalls per a la renovació de la quota:

Quota individual: £30

Quota familiar: £40

Acc Number: 04408001

Sort Code: 609270

Concepte: Quota soci/a i nom

*Preguem que un cop efectuat el pagament ens n’informeu per correu electrònic: info@catalansuk.com

Trobareu més informació sobre com fer el pagament al web de CatalansUK.

 

Anuncis