L’ECL i CatalansUK

Abril 2019

Us adjuntem una carta informativa sobre la renovació de la quota anual dels socis de CatalansUK.

Logo CatalansUK Abril 18Benvolgut/da,

Com cada any, coincidint amb l’entrada de la primavera, s’esgota l’afiliació anual a CatalansUK, el casal català de Londres. Així doncs, us voldríem recordar que si voleu seguir sent socis de l’associació i gaudint dels avantatges que això representa, caldria que abonéssiu la quota anual durant els dies vinents. La renovació us permetrà seguir participant dels actes que organitzem i us donarà accés als diferents descomptes que s’ofereixen des de Catalans UK.

Des del casal estem compromesos a continuar oferint l’ampli ventall d’activitats relacionades amb la cultura i les tradicions del nostre país per tal de seguir sent el principal punt de trobada de la comunitat catalana a aquesta ciutat i així com també continuar donant el màxim suport a l’Escola Catalana de Londres. Per això, us animem a renovar la vostra quota de socis i als que no en sigueu encara, a fer-vos-en. Només d’aquesta manera podrem garantir la continuïtat de les iniciatives del casal relacionades amb la comunitat catalana a Londres i seguir desenvolupant la important tasca de difusió de la llengua i cultura catalana a aquest país.

Finalment, agrair-vos el vostre suport i confiança en aquest projecte. A continuació podreu veure els detalls per a la renovació de la quota són els següents:

  • Opció 1) renovació per “standing order”
  • Opció 2) renovació mitjançant “PayPal”(link)
  • Opció 3) renovació a partir de transferència bancaria

Acc Number: 04408001
Sort Code: 609270
Concepte: Quota soci/a i nom

Us recordem que la quota anual de CatalansUK és la següent:

  • Quota individual: £30
  • Quota familiar: £40

Atentament,
Equip de CatalansUK

*tots aquells socis que hagin renovat la quota o s’hagin donat d’alta en els passats tres mesos poden obviar aquest correu.

**Preguem que un cop efectuat el pagament ens informeu per correu electrònic: info@catalansuk.com

 

Trobareu tota la informació sobre com fer el pagament al web de CatalansUK.