Ens tornarem a abraçar!

Ens plau compartir amb vosaltres una proposta dinàmica i divertida per passar una bona estona a casa explicant com estem vivint el confinament a Londres. El resultat serà un vídeo que podrem compartir amb tota la comunitat, i la resta del món! 

La idea sorgeix de la companyia de teatre musical juvenil darrera el musical BRUNA (www.mateuperamiquel.com/bruna). Els creadors del musical van realitzar una composició i van engrescat a tota la companyia a gravar vídeos a casa amb la família i també una coreografia. La iniciativa ha estat un èxit i escoles arreu han començat a fer els seus propis muntatges. Oi que seria genial fer una versió de l’Escola Catalana de Londres?

Aquí teniu el vídeo original:

Vídeo Ens tornarem a abraçar

(Podeu descarregar la cançó gratuïtament als comentaris de Youtube, o bé comprar-la per 1,5€ per ajudar al projecte original.)

Aquí trobareu la lletra per anar practicant: LLETRA Ens tornarem a abraçar!

També us deixem un article sobre tot plegat a La Vanguardia:

Per participar només cal gravar petits clips de moments del dia a dia a casa, potser amb alguns gestos relatius a la cançó, potser amb algun toc londinenc / britànic, potser amb algun detall català o en català, i gravar-vos també ballant la coreografia durant la tornada!!! Després des de l’escola farem el muntatge i el compartirem.

Esperem que tots us hi apunteu! Podeu enviar els vídeos a partir d’ara mateix i fins el 3 de maig, però en tot cas us agrairem que ens confirmeu que hi participareu per tal d’anar planificant.

Fins aviat!