Gener 2018

Esperem que a hores d’ara estigueu tots ben avesats a llegir les entrades setmanals als blogs dels grups dels vostres fills/es. Si no rebeu notificacions automatitzades quan es publiquen noves entrades, si us plau feu-nos-ho saber per tal de solucionar-ho. En aquest espai us volem fer cinc cèntims del que ha estat passant en els altres grups de l’escola. I si voleu més, sempre podeu accedir als blogs específics.

Els Patufets han estat aprenent tot de coses sobre l’hivern. Han fet manualitats amb pintures, llegit contes com El sol que no tenia memòria, cantat cançons com Cinc pometes té el pomer i après la primera dita de l’any: “El mes de gener és el primer”.

Els Atrapalletres també han estat treballant l’hivern i gaudint de la companyia dels follets. Han continuat discriminant sons i practicant l’escriptura, han jugat a botigues a classe (fins i tot fent les seves llistes de la compra), han pintat paisatges de colors hivernals i après nous jocs com el joc de l’intrús i el joc del regal.

Els Encantalletres s’han fet tot de propòsits per l’any nou i han començat a llegir el llibre de la bruixa Brunilda i el seu gat Bru, personatges divertits amb qui estan practicant elements gramaticals com els determinants, els possessius i els adverbis de lloc. La seva recerca sobre bruixes i bruixots va resultar en un pòster ben interessant.

Pel que fa als Pispalletres, s’ho estan passant la mar de bé fent la volta al món amb el seu llibre de la formiga Piga i activitats com les presentacions molt i molt interessants sobre l’Iran i Costa Rica que van fer dues mares del grup, la Irene i la Laia (moltes gràcies viatgeres!). També han engegat un nou projecte dissenyant rutes turístiques pel Regne Unit, que compartiran amb els seus nous amics de 5è de primària de l’escola Thau de Barcelona.

Molt bona feina nens i nenes de l’Escola Catalana de Londres!

Anuncis